#CIRCULAR GRAPE
Ideální čas na vysazení vinohradu byl před třiceti lety. Chvíli to totiž trvá, než se réva prokoření hluboko do země a její plody dostanou hloubku a jemnou aromatiku, která je tím nejpodstatnějším pro výrobu dobrého vína. Teprve z dobrého vína může vzniknout dobrá vínovice. A až když vyzraje v sudu, obrousí se jí rohy a rozvinou se její sekundární aromata, je dobrá i na takzvanou fortifikaci.
Ideální čas na vysazení vinohradu byl před třiceti lety. Chvíli to totiž trvá, než se réva prokoření hluboko do země a její plody dostanou hloubku a jemnou aromatiku, která je tím nejpodstatnějším pro výrobu dobrého vína. Teprve z dobrého vína může vzniknout dobrá vínovice. A až když vyzraje v sudu, obrousí se jí rohy a rozvinou se její sekundární aromata, je dobrá i na takzvanou fortifikaci.
My jsme si jako základ na tenhle drink vzali mošt z veltlínu v bio kvalitě a začali jsme si s ním hrát. Nechali jsme ho pomalu prokvasit. Přidali jsme k němu uzrálou vínovici, do které jsme naložili koření a kůru citrusů. Nepatrně hořčin. Celé jsme to dali zrát do sudu po tokajském. Vzniklo něco, co nám ze všeho nejvíc připomíná blížící se konec roku. Klid a nohy v teple.
Šarže má 276 litrů, což je 552 láhví.
Každá má svoje číslo.
Etiketu z ručního papíru vytvořila Papyrea.
Alkohol: 16,6%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.